Logo Pijl RecreatieDe Boomhoek

Recreƫeren midden in de natuur

Recreatiepark "De Boomhoek"

Recreatiepark "De Boomhoek" is uitstekend gelegen temidden van de Loosdrechtse Plassen. Ziet u het voor u, vanaf uw chalet, caravan of bungalow heeft u een directe vaarverbinding met dit onvolprezen Loosdrechtse plassengebied. Niet alleen je eigen boot aan de kade bij je eigen recreatiewoning. Maar door de brede en diepe vaarten heeft men uitstekende mogelijkheden om al bij uw eigen recreatiewoning te zwemmen. Recreatiepark De Boomhoek in Nieuw-Loosdrecht (Boomhoek) biedt het. Een park dat de bewoner rust, vrijheid en privacy biedt. In De Boomhoek is ruimte in overvloed en zelfs een gezellige speeltuin voor de kleintjes ontbreekt niet. Geasfalteerde en goed verlichte wegen. Met daaraan mooie ruime percelen gelegen, waar men lekker in zijn eigen tuin kan recreëren. Men vindt er ook al het comfort wat men thuis gewend is en meer. Daar staat Wilco Pijl als eigenaar met zijn zoons garant voor.

Voorzieningen:

Telefoon/Internet.  In elke recreatiewoning is een telefoon-, internetaansluiting mogelijk.
Elektriciteitsvoorziening. Iedere recreatiewoning is aangesloten op het reguliere elektriciteitsnet. De bewoner ontvangt de energierekening zoals men dat thuis gewend is.
Televisie. Lekker kijken naar de buis, die de normale zenderkeuze bezit, omdat er aansluiting is op de kabeltelevisie zoals men die thuis gewend is.
Gasflessenservice. De gasleverancier zorgt ervoor dat er altijd nieuwe gasflessen klaarstaan voor de bewoners en sluiten die dan ook op verzoek aan.
Onderhoud. Naar wens kan W. Pijl Recreatie verbouwingen en onderhoud aan uw recreatiewoning verzorgen. De aanleg en onderhoud van tuinen worden veelal door ons eigen gespecialiseerde team verzorgd.  Tevens behoren tuinaanleg en onderhoud tot de vaste specialiteit van ons team.
Horeca. In de directe omgeving van het recreatiepark vindt men diverse horecagelegenheden waar men kan eten of gezellig wat drinken (bij mooi weer op terras) of een afhaalmaaltijd kan bestellen.
Boten. Verzorging van winterstalling, onderhoud en reparatie aan boten en motoren.
Parkeren. Men kan de auto op een eigen parkeerplaats bij de recreatiecaravan parkeren en de 2e auto op de centrale parkeerplaats. Tevens is er een bezoekers parkeerplaats.
Veiligheid. De bewoner is in het bezit van een codesleutel, waarmee men de slagboom bij de ingang kan openen.
Speelweide. Op het recreatieterrein is voor de kinderen een leuk speelveld met speeltoestellen aanwezig.
Verlichting. Het park is in het donker door middel van lantarenpalen uitstekend verlicht.
Winkels. Men kan winkelen in de diverse winkelcentra van de nabij gelegen grote steden zoals Amsterdam (30 min.), Utrecht (20 min.), Hilversum (10 min.) en Amersfoort (25 min.) Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Loosdrecht (3 km).

DE BOOMHOEK biedt de verwende consument in feite alles wat men te wensen heeft. U kunt er genieten van de rust, vrijheid, de natuur en het water voor de deur en uiteraard is uw hond bij ons welkom.

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2023 - Design & CMS Scriptus Reclame