Logo Pijl Recreatie
						De Plashoeve

Recreatie midden in het Groene Hart

"De Plashoeve" recreatiepark

Met de prachtige Loosdrechtse Plassen als het ware om uw heen. Een fantastisch idee dat je vanaf je chalet, caravan of bungalow een directe vaarverbinding hebt met het onvolprezen Loosdrechtse plassengebied. Dus: je eigen boot aan de kade bij je eigen recreatiewoning. Recreatiepark De Plashoeve in Nieuw-Loosdrecht (Boomhoek) biedt het. Een park dat de bewoner rust, vrijheid en privacy biedt. Op De Plashoeve is ruimte in overvloed. Ruime percelen voor elke bewoner met de mogelijkheid om lekker in je eigen tuin te recreëren. En men vindt er ook al het comfort van thuis. Wilco Pijl staat daar als eigenaar met zijn zoons garant voor.

Voorzieningen:

Telefoon/Internet.  In elke recreatiewoning is een telefoon-, internetaansluiting mogelijk.
Elektriciteitsvoorziening. Iedere recreatiewoning is aangesloten op het reguliere elektriciteitsnet. De bewoner ontvangt de energierekening zoals men dat thuis gewend is.
Televisie. Lekker kijken naar de buis, die de normale zenderkeuze bezit, omdat er aansluiting is op de kabeltelevisie zoals men die thuis gewend is.
Gasflessenservice. De gasleverancier zorgt ervoor dat er altijd nieuwe gasflessen klaarstaan voor de bewoners en sluiten die dan ook op verzoek aan.
Onderhoud. Naar wens kan W. Pijl Recreatie verbouwingen en onderhoud aan uw recreatiewoning verzorgen. De aanleg en onderhoud van tuinen worden veelal door ons eigen gespecialiseerde team verzorgd.  Tevens behoren tuinaanleg en onderhoud tot de vaste specialiteit van ons team.
Horeca. In de directe omgeving van het recreatiepark vindt men diverse horecagelegenheden waar men kan eten of gezellig wat drinken (bij mooi weer op terras) of een afhaalmaaltijd kan bestellen.
Boten. Verzorging van winterstalling, onderhoud en reparatie aan boten en motoren.
Parkeren. Men kan de auto op een eigen parkeerplaats bij de recreatiecaravan parkeren en de 2e auto op de centrale parkeerplaats. Tevens is er een bezoekers parkeerplaats.
Veiligheid. De bewoner is in het bezit van een codesleutel, waarmee men de slagboom bij de ingang kan openen.
Winkels. Men kan winkelen in de diverse winkelcentra van de nabij gelegen grote steden zoals Amsterdam (30 min.), Utrecht (20 min.), Hilversum (10 min.) en Amersfoort (25 min.) Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Loosdrecht (3 km).

DE PLASHOEVE biedt de verwende consument in feite alles wat men te wensen heeft. U kunt er genieten van de rust, vrijheid, de natuur en het water voor de deur en uiteraard is uw hond bij ons welkom.

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2023 - Design & CMS Scriptus Reclame