Logo Pijl Recreatie
						 PR Chaletbouw

Unieke kans Damlaan zuid 47a

 

Dit Chalet staat geheel vrij op de mooiste locatie van ons park aan een brede kreek met uitzicht op het natuurgebied en de  de Loosdrechtse plassen en is binnenkort beschikbaar.

Dit Chalet  wordt op dit moment volledige rerenoveerd en voorzien van een nieuwe buitenzijde van Keralit, nieuwe kunstof kozijnen,  keuken , badkamer , wanden ,vloer, elektra etc.

Het chalet is voorzien van 3 slaapkamers, waaronder een ouderslaapkamer met kasten wand en twee ruime logeerkamers.

Als u binnenkomt vindt u direct van u een logeerkamer aan de tuinzijde vervolgens aan einde van de gang de ouderslaapkamer voorzien van een ingebouwde keldingkast en airconditioning. Link van deze slaapkamer vindt u de tweede logeerkamer an aansluitend de badkamer met een hangend toilet, douche van 120x 90 cm voorzien van een luxe huppe douchewand en een stortdouche en een luxe badmeubel van 100 cm breed.

De in een recht opstelling geplaatste keuken is voorzien van een luxe rvs geintrigeerde spoelbak, koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat met RVS afzuigkap en natuurlijk een vaatwasser.

Als u via de gang rechts de huiskamer in loopt vindt u aan de tuinzijde een ruime nieuwe keuken met uitzicht op het water en aansluitend de ruime huiskamer van ruim 40m2.

De keuken in hoek opgestelde keuken wordt voorzien van een Koel-vrieskast, kast met combimagnetron luxe spoelbak en in het kookeiland een kookplaat met ingoebouwde afzuiging. Aangezien wij de keuken nog niet besteld hebben is de keuze van kleur nog mogelijjk.

Alle kamers zijn voorzien van gestucte plafonds met spots en strak afgewerkte wanden welke in kleur zijn geschulderd. De woonkamer, hal en badkamer worden uitgevoerd met elektrische vloerverwarming met apparte thermostaten. In de huiskamer wordt nog een airco geplaatst voor extra verwarming en koelen. In het gehele chalet zal er een pvc vloer in een visgraat uitvoering worden gelegd.

De hoekerker in het chalet is vervallen en wordt voorzien van een midden raam van 80 cm aansluiten met aan beide kanten een pui van 250 cm. Deze aanpassing geeft u veel licht en een panoramisch gevoel.

Achter het chalet bevindt zich een bergruimte van 12m2 waar de boiler is geplaatst, en er ruimte is voor de wasmachine en droger. Tevens dient dee ruimte voor het opbergen van uw spullen.

De beschoeing aan de waterzijde en tuin worden volledig vernieuwd. Aande voorzijde van het chalet wordt hardhouten  vlonder op hoogte geplaatst welke u vanuit de huiskamer via de schuifpui betreedt. Vanaf deze plek heeft u een geweldig panorama over het natuurgebied en de loosdrechtse plassen.

Verder zal de tuin voorzien worden van een ruim terras met keramische tegels, beplanting en uiteraard een aanlegsteiger voor uw boot.

De nieuw geplaatste blokhut dient als bergruimte of een eventuele slaapruimte.

Uw auto parkeert uop uw eigen perceel parkeerplaats.

 

 

Permanente bewoning  en verhuur is niet toegestaan !

Voor meer informatie, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Materiaal  :  Keralit
Lengte  :  12.00 mtr
Breedte  :  7.00 mtr
Gerenoveerd  :  2024
Slaapkamers  :  3
     
Oppervlakte perceel  :  325 m2
Parkkosten 2024  :   € 10.750,00 

Prijs: Op aanvraag

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2024 - Design & CMS Scriptus Reclame