Logo Pijl Recreatie
						 PR Chaletbouw

Project Rietkraag beschikbaar 2e helft 2024

Deze PR Chalets zullen op een mooie locatie van ons park aan een kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen worden geplaatst.

Dieze chalets worden in onze eigen fabriek met de meest hoogwaardige materialen vervaardigd.

De buitenzijde van het chalet wordt voorzien van het onderhoudsvrije keralit in de kleur zwart gecombineerd  met accenten van een verduurzaamd houtsoort.

De chalets worden in twee uitvoeringen geleverd. De beide uitvoeringen hebben twee slaapkamers, hoekopgestelde keuken welke van alle luxe is voorzien en een luxe badkamer.

Het onderscheidt tussen de modellen is dat een model is voorzien van een slaapkamer met badkamer aan suite en een appart toilet.

De keuken is in een hoek opstelling geplaats en voorzien van geïntrigeerde spoelbak, diverse kasten met schuiflades, geintregeerde koelkast met vriesvak, een vaatwasser, combi-magnetron en een inductiekookplaat met afzuigkap.

De ouderslaapkamer is ruim en voorzien van eenschufpui welke u een ruimtelijk effect geeft met uw tuin. Tevens is deze kamer voorzienvan een ingebouwde schuifkast welke gedeeltelijk wordt gebruikt als technische ruimte voor de Elektra, Boiler en wasmachine.

De badkamer is voorzien van het onderhoudsvrije Fibo trespo met een vlakke Hüppe douchebak van 120 x 90 cm, een stortdouche en een Hüppe douchewand met schuifdeuren en hardglas. Het luxe badmeubel is voorzien van een spiegel met verlichtingen het hangend toilet is is voorzien van een softclose zitting. De elektrische handoekradiator zorgt voor een aangename warmte.

Binnen is de bungalow zeer ruim door zijn breedte, hoge plafond en de luxe schuifpuien naar de tuin.

De elektrische boiler zorgt voor warm water in de keuken en badkamer, en de airco kan zowel koelen als verwarmen. Tevens kunnen wij als optie vloerverwarming toepassen.

De tuin wordt oderhoudsvrij aangelegd met een luxe bestrating. Uw auto parkeert u op u geïntrigeerde privé parkeerplaats.

De vernieuwde aanlegsteiger voor de deur is uitermate geschikt om uw boot af te meren en te vissen.

Permanente bewoning en verhuur niet toegestaan.

Wilt u meer informatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Terug naar overzicht

 

Materiaal

 : Redceder rabat
Lengte  :  11.50 mtr
Breedte  :  3.80 / 4.40 mtr
Bouwjaar  :  2024
Slaapkamers  :  2
Oppervlakte perceel  :  200 m2
Parkkosten 2024  :  € 5250,00

 

Prijs: va € 155.000,--

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2024 - Design & CMS Scriptus Reclame