Logo Pijl Recreatie
						 PR Chaletbouw

Hoofdlaan 89 Nieuwe PR Chalet loop van seizoen 2024 beschikbaar

Deze nieuwe PR Chalet zullen wij medio 2024 op een van de mooiste locaties van ons park aan een brede kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen plaatsen.

Dit chalet inclusief tuinhuis worden vervaardigd van het onderhoudsvrije keralit gecombineerd met Frake hout.

Het chalet zal worden voorzien van een ruime huiskamer met open keuken , 2 slaapkamers en een ruime badkamer met een inloopdouche, luxe badmeubel en toilet.

Dit chalet wordt met de meest hoogwaardige materialen in onze eigen fabriek vervaardigd. Zo is er gekozen voor een extra zwaar chasis, de balkenlaag 145x55 om de 40 cm, staanders 70x55 om de 30 cm waarna aan binnenzijde een contructieplaat word verlijmd en genageld om een masieve contructie te verkrijgen, Aansluitend wordt er een ambiwalls binnenbpaling gemonteerd welke is voorzien van schildersfoli welke in iedere gewenste kleur geleverd kan worden.

De isolatie bestaat uit 14 cm glaswol isolatie in de vloer, 7 cm steenwol isolatie in de buitenwanden, 4 cm steenwol isolatie in de binnewanden, en een warmdakconstructie met  5 cm pir isolatie. De warmdakconstructie is de isolatie op het dak welke elk probleem van vocht door temperatuursverschillen voorkomt. De dakbedekking wordt uitgevoerd met EPDM en afgewerkt met een zinken rand en afvoeren.

De luxe keuken zal in een tegenover elkaar opstelling geplaats worden en voorzien van een donker composiet blad met geïntrigeerde spoelbak, diverse kasten met schuiflades, geintregeerde koel-vriescombinatie, een vaatwasser, combi-magnetron, een inductiekookplaat en een wandschouw afzuigkap.

De ouderslaapkamer is ruim en voorzien van ruime schuifkasten welke gedeeltelijk is gebruikt als technische ruimte voor de 9 groeps elektra groepenkast, Boiler en wasmachine aansluiting De andere zijde is bestemd voor uw kleding.

De badkamer is voorzien van een vlakke douchebak van 160 x 90 cm  met daarop een zwarte douchewand met  hardglas. Het luxe badmeubel behoort tot een standaard.

De woon- en badkamer worden voorzien van elektrische vloerverwarming met wifi themostaten welek u op afstand kunt bedienen.

Binnen is het chalet zeer ruim door zijn breedte, hoge plafond, voorraam tot aan de vloer en luxe schuifpui naar de tuin.

De elektrische boiler zorgt voor warm water in de keuken en badkamer

De enegiezuinigen en geluidsarme airco zorgt voor verkoeling en eventueel extra verwarming

De tuin wordt zeer luxe aangelegd met een luxe keramische tegels en een angelim vermelho hardhouten vlonder. Uw auto parkeert u op u geïntrigeerde privé parkeerplaats.

De aanlegsteiger voor de deur is uitermate geschikt om uw boot af te meren en te vissen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Materiaal  :  Keralit
Lengte  :  11,00 mtr
Breedte  :  4.40 mtr
Bouwjaar  :  2024
Slaapkamers  :  2
     
Oppervlakte perceel  :  155 m2
Parkkosten   :   5600,00

 

Prijs: v. a. € 195000,00

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2024 - Design & CMS Scriptus Reclame