VRAGEN?

+31 (0)6 53520500

Nieuwe PR Chalets

Deze nieuwe PR Chalets zullen op een van de mooiste locaties van ons park aan een brede kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen worden geplaatst en zijn in 2022 beschikbaar.

Deze chalets zijn vervaardigd van het onderhoudsvrije keralit en voorzien een ruime huiskamer met open keuken, 2 of 3 slaapkamers en een ruime badkamer met douche en toilet.

De chalets worden met de meest hoogwaardige materialen in onze eigen fabriek vervaardigd. Zo is er gekozen voor een extra zwaar chasis, de balkenlaag 145x55 om de 40 cm, staanders 70x55 om de 30 cm, 14cm vloer isolatie, 7 cm wandisolatie, 4 cm binnenwandisolatie, en een warmdakconstructie met  5 cm pir. De warmdakconstructie is de isolatie op het dak welke elk probleem van vocht door temperatuursverschillen voorkomt.

De keuken is in een rechte opstelling geplaats en voorzien van geïntrigeerde spoelbak, diverse kasten met schuiflades, geintregeerde koelkast met vriesvak, een vaatwasser, combi-magnetron en een inductiekookplaat met afzuigkap.

De ouderslaapkamer is ruim en voorzien van ruime schuifkasten welke gedeeltelijk is gebruikt als technische ruimte voor de Elektra, Boiler en wasmachine. De andere zijde is bestemd voor uw kleding.

De badkamer is voorzien van een vlakke Hüppe douchebak van 120 x 90 cm  met daarop een Hüppe douchewand met schuifdeuren en hardglas. Het luxe hangtoilet en badmeubel zijn van het hoogwaardige merk deal standaard.

Binnen is de bungalow zeer ruim door zijn breedte, hoge plafond, voorraam tot aan de vloer en luxe kantel-schuifpui naar de tuin.

De elektrische boiler zorgt voor warm water in de keuken en badkamer

De tuin wordt zeer luxe aangelegd met een luxe bestrating en een douglashouten vlonder. Uw auto parkeert u op u geïntrigeerde privé parkeerplaats.

De aanlegsteiger voor de deur is uitermate geschikt om uw boot af te meren en te vissen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Materiaal  :  Keralit
Lengte  :  v.a 9.00 mtr
Breedte  :  v.a. 3.70 mtr
Bouwjaar  :  2019
Slaapkamers  :  2
     
Oppervlakte perceel  :  180 m2
Parkkosten 2019  :   

Prijs: v.a. 45000,00

 
 
 
 
Ontspanning, water & natuur