Logo Pijl Recreatie
						 PR Chaletbouw

Rietkraag 42 wordt op kort termijn geplaatst

Deze PR Chalet  zal op een mooie locatie van ons park aan een brede kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen worden geplaatst en is  voor seizoen 2023 beschikbaar.

Dit chalet is vervaardigd van het onderhoudsvrije keralit in de kleur zwart met witte kozijnen en is  voorzien een ruime huiskamer met open keuken, 2 slaapkamers en een ruime badkamer met badmeubel en stortdouche en een apart toilet.

Het chalet is met de meest hoogwaardige materialen in onze eigen fabriek vervaardigd. Zo is er gekozen voor een extra zwaar chasis, de balkenlaag 145x55 om de 40 cm, staanders 70x55 om de 30 cm, 14cm vloer isolatie, 7 cm wandisolatie, 4 cm binnenwandisolatie, en een warmdakconstructie met  5 cm pir. De warmdakconstructie is de isolatie op het dak welke elk probleem van vocht door temperatuursverschillen voorkomt.

De keuken is in een hoek opstelling geplaats en voorzien van geïntrigeerde spoelbak, diverse kasten met schuiflades, geintregeerde koelkast met vriesvak, een vaatwasser, combi-magnetron en een inductiekookplaat met afzuigkap.

De ouderslaapkamer is ruim en voorzien van ruime schuifkasten welke gedeeltelijk is gebruikt als technische ruimte voor de Elektra, Boiler en wasmachine. De andere zijde is bestemd voor uw kleding.

De badkamer is voorzien van een vlakke Hüppe douchebak van 120 x 90 cm  met daarop een Hüppe douchewand met schuifdeuren en hardglas. Het luxe badmeubel is van het hoogwaardige merk deal standaard. Het hangend toilet is in een aparte ruimte geplaatst.

Binnen is de bungalow zeer ruim door zijn breedte, hoge plafond, voorraam tot aan de vloer en luxe schuifpui naar de tuin.

De elektrische boiler zorgt voor warm water in de keuken en badkamer

De tuin wordt zeer luxe aangelegd met een luxe bestrating. Uw auto parkeert u op u geïntrigeerde privé parkeerplaats.

De vernieuwde aanlegsteiger voor de deur is uitermate geschikt om uw boot af te meren en te vissen.

Terug naar overzicht

 

 

Materiaal

 : Redceder rabat
Lengte  :  10.50 mtr
Breedte  :  4.50 mtr
Bouwjaar  :  2023
Slaapkamers  :  2
Oppervlakte perceel  :  200 m2
Parkkosten 2023  :  € 5890,00

 

Prijs: 130.000,00

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2023 - Design & CMS Scriptus Reclame