Logo Pijl Recreatie
						 PR Chaletbouw

Rietkraag 42 nu beschikbaar

Deze PR Chalet  is op een mooie locatie van ons park aan een brede kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen geplaatst en is per direct beschikbaar.

Dit chalet is vervaardigd van het onderhoudsvrije keralit in de kleur zwart met witte kozijnen en is  voorzien een ruime huiskamer met een open keuken, 2 slaapkamers en een ruime badkamer met badmeubel en stortdouche en een apart toilet.

Het chalet is met de meest hoogwaardige materialen in onze eigen fabriek vervaardigd. Zo is er gekozen voor een extra zwaar chasis, de balkenlaag 145x55 om de 40 cm, staanders 70x55 om de 30 cm, 14cm vloer isolatie, 7 cm wandisolatie, 4 cm binnenwandisolatie, en een warmdakconstructie met  5 cm pir. De warmdakconstructie is de isolatie op het dak welke elk probleem van vocht door temperatuursverschillen voorkomt.

De witte keuken met zwart marmer motief blad is in een hoek opstelling geplaats en voorzien van geïntrigeerde spoelbak, diverse kasten met schuiflades, geintregeerde koelkast met vriesvak, een vaatwasser, combi-magnetron en een inductiekookplaat met rvs afzuigkap.

De ouderslaapkamer is ruim en voorzien van ruime schuifkasten welke gedeeltelijk is gebruikt als technische ruimte voor de Elektra, Boiler en wasmachine. De andere zijde is bestemd voor uw kleding.

De badkamer is voorzien van een vlakke Hüppe douchebak van 120 x 90 cm  met daarop een Hüppe douchewand met schuifdeuren en hardglas. Het luxe badmeubel met bijbehorende kast is van het hoogwaardige merk ideal standaard. Het hangend toilet is in een aparte ruimte geplaatst.

Verwarmen doen we d.m.v. vloerverwarming met een thermostaat op wifi.

Koelen doen we met een panasonic airco welke kan verwarmen en koelen ook deze kunt u met wifi bedienen.

Binnen is de bungalow zeer ruim door zijn breedte, hoge plafond, voorraam tot aan de vloer en luxe schuifpui naar de tuin.

De elektrische boiler zorgt voor warm water in de keuken en badkamer

De tuin is zeer luxe aangelegd met luxe keramische tegels. Uw auto parkeert u op u geïntrigeerde privé parkeerplaats.

De vernieuwde aanlegsteiger vervaardigd van hardhout voor de deur is uitermate geschikt om uw boot af te meren en te vissen.

Het inmiddels geplaatste tuinhuis kunt u naar wens gebruiken voor opslagruimte of een extra logeermogelijkheid.

Terug naar overzicht

 

 

Materiaal

 : Redceder rabat
Lengte  :  10.50 mtr
Breedte  :  4.50 mtr
Bouwjaar  :  2023
Slaapkamers  :  2
Oppervlakte perceel  :  200 m2
Parkkosten 2023  :  € 5700,00

 

Prijs: 140.000,00 incl Tuinhuis

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2023 - Design & CMS Scriptus Reclame