VRAGEN?

+31 (0)6 53520500

Hoofdlaan 1 Nieuwe PR Chalet met veranda

Deze nieuwe PR Chalet zullen wij medio  2022 op een van de mooiste locaties van ons park aan een brede kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen plaatsen.

Dit chalet is vervaardigd van het onderhoudsvrije keralit in de kleur vergrijsd redcedar en voorzien een ruime huiskamer met open keuken , 2 slaapkamers en een ruime badkamer en een apart toilet.

Dit chalet wordt met de meest hoogwaardige materialen in onze eigen fabriek vervaardigd. Zo is er gekozen voor een extra zwaar chasis, de balkenlaag 145x55 om de 40 cm, staanders 70x55 om de 30 cm waarna aan binnenzijde een contructieplaat word verlijmd en genageld om een masieve contructie te verkrijgen, AAnsluitend wordt er een ambiwalls binnenbpaling gemonteerd welke is voorzien van schildersfoli welke in iedere gewenste kleur gelever kan worden.

De isolatie bestaat uit 14 cm glaswol isolatie in de vloer, 7 cm steenwol isolatie in de buitenwanden, 4 cm steenwol isolatie in de binnewanden, en een warmdakconstructie met  5 cm pir isolatie. De warmdakconstructie is de isolatie op het dak welke elk probleem van vocht door temperatuursverschillen voorkomt. De dakbedekking wordt uitgevoerd met EPDM en afgewerkt met een zinken rand en afvoeren.

De keuken is in een eiland opstelling geplaats en voorzien van hooglans ijswitte deuren en een donker composiet blad met geïntrigeerde spoelbak, diverse kasten met schuiflades, geintregeerde koelkast en vriezer, een vaatwasser, combi-magnetron en een inductiekookplaat met rvs afzuigkap.

De ouderslaapkamer is ruim en voorzien van ruime schuifkasten welke gedeeltelijk is gebruikt als technische ruimte voor de 9 groeps elektra groepenkast, Boiler en wasmachine aansluiting De andere zijde is bestemd voor uw kleding.

De badkamer is voorzien van een vlakke Hüppe douchebak van 120 x 90 cm  met daarop een Hüppe douchewand met schuifdeuren en hardglas. Het luxe badmeubel is van het hoogwaardige merk deal standaard.

Het hangend rondspoel toilet bevindt zich in een aparte ruimte en is van het merk ideal standard.

Binnen is de bungalow zeer ruim door zijn breedte, hoge plafond, voorraam tot aan de vloer en 2 luxe schuifpuien naar de tuin en veranda.

De elektrische boiler zorgt voor warm water in de keuken en badkamer

De enegiezuinigen en geluidsarme airco zorgt voor verkoeling en verwarming

De tuin wordt zeer luxe aangelegd met een luxe bestrating en een douglashouten vlonder. Uw auto parkeert u op u geïntrigeerde privé parkeerplaats.

De aanlegsteiger voor de deur is uitermate geschikt om uw boot af te meren en te vissen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Materiaal  :  Keralit
Lengte  :  11,20 mtr
Breedte  :  6.25 mtr
Bouwjaar  :  2022
Slaapkamers  :  2
     
Oppervlakte perceel  :  225 m2
Parkkosten   :   5700,00

 

Prijs: v. a. € 155000,00

 
 
 
 
Ontspanning, water & natuur