VRAGEN?

+31 (0)6 53520500

Dotter 14 slechts nog een Chalet beschikbaar 2022

Deze nieuwe PR Chalet zal op een mooie rustige locatie van ons park aan een kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen worden geplaatst en is in 2022 beschikbaar.

Dit chalet onderscheidt zich van een normaal chalet, aangezien deze geheel op de grond geplaatst is, en de uitstaling van een recreatiewoning hebben. Dit chalet is in een uitvoering naar wens leverbaar. 

Dize chalets wordt standaard vervaardigd van het onderhoudsvrije Novicel kunstof,  of tegen meerprijs in Keralit Het chalet is voorzien van  2 of 3 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer  voorzien is van een ingebouwde kastenwand, luxe badkamer, in een L-vorm opgestelde keuken met vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat, rvs afzuigkap, geintrigeerde koelkast met vriesvak en een aanrecht met geintrigeerde spoelbak.

De wanden zijn voorzien van Agnes beplating welek in diverse kleuren leverbaar zijn ook bestaat er tegen meerprijs in de woonkamer de wanden te  voorzien van walls to paint welke naadloos zijn en in elke kleur overschilderbaar. De vloer is voorzien van laminaat.

De badkamer is voorzien van een hangtoilet, een douche van 120x90  en een termostaatkraan. uiteraard behoort het badmeubel ook tot een standaard.

Dit chalet is volledig elektrisch uitgevoerd met een 9 groepenkast, elektrisch koken en een boiler voor de warwatervoorziening.

Aan de waterzijde is de beschoeing vernieuwd en de tuin zal geheel nieuw worden aangelegd met nieuwe bestrating en een aanlegsteiger voor uw boot.

Parkeren doet u op de voor u gereserveerde parkeerplaats direkt naast uw chalet.

Dit chalet worden in onze eigen fabriek onder hoge kwaliteitsnormen gebouwd.

 

 Voor meer informatie, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Materiaal  :  Kunstof
Lengte  :  10.50 mtr
Breedte  :  4.50 mtr
Bouwjaar  :  2022
Slaapkamers  :  2 of 3
     
Oppervlakte perceel  :   165 m2
Parkkosten 2022  :   € 4650,00

Prijs: In optie

 
 
 
 
Ontspanning, water & natuur