VRAGEN?

+31 (0)6 53520500

Dotter 14 en 15 Nieuw PR Chalets beschikbaar 2022

Deze nieuwe PR Chalets zullen op een mooie rustige locatie van ons park aan een kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen worden geplaatst en zijn in 2022 beschikbaar.

Deze chalets onderscheiden zich van een normaal chalet, aangezien deze geheel op de grond geplaatst is, en de uitstaling van een recreatiewoning hebben. Deze chalets zijn in een lessenaar uitvoering of in een uitvoering naar wens leverbaar. 

Deze chalets worden vervaardigd van het onderhoudsvrije Novicel kunstof, en zijn voorzien van  2 of 3 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastenwand, luxe badkamer, in een L-vorm opgestelde keuken met vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat, rvs afzuigkap, geintrigeerde koelkast met vriesvak en een aanrecht met geintrigeerde spoelbak.

De wanden in de woonkamer zijn voorzien van ambiwalls to paint welke naadloos zijn en in elke kleur overschilderbaarDe vloer is voorzien van laminaat.

De badkamer is voorzien van een hangtoilet, een douche van 120x90  en een termostaatkraan. uiteraard behoort het badmeubel ook tot een standaard.

Dieze chalets zijn volledig elektrisch uitgevoerd met een 9 groepenkast, elektrisch koken en een boiler voor de warwatervoorziening.

Aan de waterzijde is de beschoeing vernieuwd en de tuin zal geheel nieuw worden aangelegd met nieuwe bestrating en een aanlegsteiger voor uw boot.

Parkeren doet u op de voor u gereserveerde parkeerplaats direkt naast uw chalet of op een loopafstand van 15 meter.

Deze chalets worden in onze eigen fabriek onder hoge kwaliteitsnormen gebouwd.

 

 Voor meer informatie, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Materiaal  :  Kunstof
Lengte  :  11.00 mtr
Breedte  :  4.50 mtr
Bouwjaar  :  2022
Slaapkamers  :  2 of 3
     
Oppervlakte perceel  :   165 m2
Parkkosten 2021  :   € 4450,00

Prijs: va € 72500,00

 
 
 
 
Ontspanning, water & natuur