VRAGEN?

+31 (0)6 53520500

Rietkraag 50

Deze NCC Cube staat op een mooie rustige locatie van ons park aan een kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen en is per direct beschikbaar.

Deze bungalow onderscheidt zich van een normale chalet, aangezien deze geheel op de grond geplaatst is, en de uitstaling van een recreatiewoning heeft. Tevens is de bungalow voorzien van een verhoogde huiskamer met hoge ramen en een schuipui. welke u een ruimtelijk gevoel geeft.

Deze Cube is vervaardigd van het onderhoudsvrij kunstof, en is voorzien van 3 slaapkamers, waaronder een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en hangkasten. en twee logeerkamers met een éénpersoons bed.

Als u binnenkomt vindt u links van u de ouderslaapkamer en recht vindt u de keuken tegen de buitenwand. Tegenover de keuken bevinden zich de badkamer met douche- toilet en een badmeubel met spiegel en de twee eenpersoons slaapkamers.

De keuken in een rechte opstelling geplaatst, en voorzien van geïntrigeerde spoelbak, bovenkasten met verlichting, apothekerskast, gaskooktoestel, koelkast met vriesvak en een vaatwasser.

De gehele Cube is voorzien van ledverlichting en een cai aansluitng in de huiskamer en ouderslaapkamer behoort tot een standaard.

De airconditioning zorgt voor koeling, en verwarming van de  Cube.

De tuin is aan de waterzijde voorzien van een nieuwe beschoeing en aanlegsteiger voor uw boot. Verder is de gehele tuin onderhoudsvrij aangelegd met antraciet tegels.

Uw auto parkeert u op u geïntrigeerde privé parkeerplaats.

Permanente bewonig niet toegestaan.

Voor meer informatie, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Materiaal  :  Kunstof
Lengte  :  11.00 mtr
Breedte  :  4.10 mtr
Bouwjaar  :  2016
Slaapkamers  :  3
     
Oppervlakte perceel  :  200 m2
Parkkosten 2021  :   € 5750,00

 

Prijs: 86000 euro

 
 
 
 
Ontspanning, water & natuur