VRAGEN?

+31 (0)6 53520500

Hoofdlaan no 60

Deze Briljant Euro export  staat op een van onze mooiste locatie's op het park aan een breede kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse Plassen.

De bungalow is per direct  beschikbaar.

De bungalow is voorzien van een open keuken, 3 slaapkamers , huiskamer en een ruime badkamer, appart toilet en een wasruimte.

De u vormige keuken is in een crème uitvoering met gasfornuis, rvs afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi-magnetron en zelfs een vaatwasser.

De oudersslaapkamer is ruim en voorzien van  een hang-legkast. Tevens is er een CAI aansluiting aanwezig.

De Logeerkamers zijn  is voorzien van een één persoons bed en een stapelbed. Tevens is er een CAI aansluiting.

De huiskamer is zeer ruim en licht door een groot raam en hoekerker aan de voorzijde en en schuifpui aan de tuinzijde en.

De elektrische centrale verwarming zorgt voor de verwarmin en  de meerdere airco's zorgen voor verkoeling. De CAI aansluiting behoort tot een standaard.

De badkamer is geheel betegeld en zeer luxe uitgevoerd. Er is een ruime douche met thermostaatkraan en en een douchewand. Tevens is er een luxe badmeubel en ee ligbaden toilet aanwezig. Daarnaast is er een separate toiletruimte met een hangend toilet. 

De tuin is onderhoudsarm en voorzien van een bestrating. Als erfscheiding is gekozen voor groene  afscheiding rondom wat de privacy garrandeert. Aan de straatzijde wordt u tuin met een afsluitbare poort afgesloten.

Aan de voorzijde van uw terras is een aanlegsteiger welke is geschikt om uw boot af te meren of te vissen. 

Uw auto parkeert u op de voor uw eigen gereserveerde parkeerplaats voor de deur.

De aanlegsteiger en damwand aan de voorzijde van het perceel zijn op termijn aan vernieuwing toe en de geplaatste opstallen dienen te worden verwijderd en te worden vervangen voor een tuinhuis van 6m2.

Permanente bewoning is niet toegestaan !

Wilt u meer informatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Materiaal  :  Vinyplus
Lengte  :  12.00 mtr
Breedte  :  7.00 mtr
Bouwjaar  :  +/- 2000
     
     
Oppervlakte perceel  :  230 m2
Parkkosten 2021  :  € 5650,00

Prijs: 110000,00

 
 
 
 
Ontspanning, water & natuur