Logo Pijl Recreatie
						 PR Chaletbouw

Dotter 21

Deze slechts een seizoen gebruikte PR Chalet vindt op een van de mooiste  locaties van ons park de Plashoeve aan een brede kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen en is per direct beschikbaar.

Dit chalet onderscheidt zich van een normaal chalet, aangezien deze geheel op de grond geplaatst is, en de uitstaling van een recreatiewoning heeft. Dit chalet is vervaardigd in een uitvoering met een plat dak. Deze uitvoering heeft een voordeel van een verhoogde huiskamer met hoge ramen en een schuipui bij de keuken welke u een ruimtelijk gevoel geeft.

Dit chalet is vervaardigd van de beste kwaliteit kunstof keralit , en is voorzien van  2 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer voorzien is van een ingebouwde kastenwand, luxe badkamer, een mat witte keuken met vaatwasser, inductiekookplaat, rvs afzuigkap, geintrigeerde koelkast met vriesvak en een aanrecht met geintrigeerde spoelbak.

De wanden zijn voorzien van het onderhoudsvrije ambiwalls en de vloer is voorzien van laminaat.

De wanden van de badkamer zijn voorzien van fibo trespo in een witte marmerlook, de douchebak is 120x90 van het merk ideal standaard en wordt vlak op de grond gplaatst met daarop een huppe douchewand en een stortdouche met thermostaatkraan. Uiteraard is de badkamer voorzien van een luxe badmeubel met kast,  hangtoilet en een handoekradiator.

Het chalet is in onze eigen fabriek onder hoge kwaliteitsnormen vervaardigd. 

Dit chalet is volledig elektrisch uitgevoerd met een 9 groepenkast, elektrisch koken en een boiler voor de warmwatervoorziening. 

De airconditioning behoort uiteraard ook tot een standaard en zal dienen voor koelen en extra verwarmenvan het chalet.

De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte in de woonkamer en gang.

In 2022 is aan de waterzijde is de beschoeing  vernieuwd, en is de tuin geheel nieuw  aangelegd met nieuwe bestrating en een aanlegsteiger voor uw boot.

Parkeren doet u voor de deur.

Terug naar overzicht

Materiaal  :  Kunstof
Lengte  :  11.00 mtr
Breedte  :  4.40 mtr
Bouwjaar  :  2023
Slaapkamers  :  2
     
Oppervlakte perceel  :   170 m2
Parkkosten 2024  :   € 5400,00

 

Prijs: € 159.900,00

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2024 - Design & CMS Scriptus Reclame