Logo Pijl Recreatie
						 PR Chaletbouw

Hoofdlaan 23 PR Chalet

Deze slechts 4 jaar oude PR Chalet vindt u op een van de mooiste locaties van ons park aan een brede kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen.

Dit chalet is vervaardigd van het onderhoudsvrije keralit en voorzien een ruime huiskamer met open keuken, twee slaapkamers en een ruime badkamer met douche en toilet.

Dit chalet is met de meest hoogwaardige materialen in onze eigen fabriek vervaardigd.  

De keuken is in een rechte opstelling geplaats en voorzien van geïntrigeerde spoelbak, diverse kasten met schuiflades, geintregeerde koelkast met vriesvak, een vaatwasser, combi-magnetron en een inductiekookplaat met afzuigkap.

De ouderslaapkamer is ruim en voorzien van een ruime schuifkast welke gedeeltelijk is gebruikt als technische ruimte voor de Elektra, Boiler en wasmachine. De andere zijde is bestemd voor uw kleding.

De badkamer is voorzien van een vlakke Hüppe douchebak van 120 x 90 cm  met daarop een Hüppe douchewand met schuifdeuren en hardglas. Het luxe hangtoilet en badmeubel zijn van het hoogwaardige merk ideal standaard.

Binnen is de bungalow zeer ruim door zijn breedte, hoge plafond, voorraam tot aan de vloer en luxe schuifpui naar de tuin.

De elektrische boiler zorgt voor warm water in de keuken en badkamer

De tuin is aangelegd met een luxe bestrating en een douglashouten vlonder. Uw auto parkeert u op u geïntrigeerde privé parkeerplaats.

De aanlegsteiger voor de deur is uitermate geschikt om uw boot af te meren en te vissen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Materiaal  :  Keralit
Lengte  :  10.00 mtr
Breedte  :  4.30 mtr
Bouwjaar  :  2018
Slaapkamers  :  2
     
Oppervlakte perceel  :  180 m2
Parkkosten 2023  :   

Prijs: 119.000,00

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2023 - Design & CMS Scriptus Reclame