Logo Pijl Recreatie
						 PR Chaletbouw

Nieuwe PR Chalets

We hebben nog enkele locaties op onze parken beschikbaar voor het plaatsen van een PR Chalet welke geheel naar uw keuze en wens in onze eigen fabriek wordt gebouwd.

Deze chalets zijn vervaardigd van het onderhoudsvrije keralit en voorzien een ruime huiskamer met open keuken, 2 of 3 slaapkamers en een ruime badkamer met douche en toilet.

De chalets worden met de meest hoogwaardige materialen in onze eigen fabriek vervaardigd. Zo is er gekozen voor een extra zwaar chasis, de balkenlaag 145x55 om de 40 cm, staanders 70x50 om de 30 cm, 14cm vloer isolatie, 7 cm wandisolatie, 4 cm binnenwandisolatie, en een warmdakconstructie met  5 cm pir isolatie.

De keuken kan in elke opstelling worden geplaatst en zijn standaard voorzien van een  geïntrigeerde spoelbak, diverse kasten met schuiflades, geintregeerde koelkast met vriesvak, een vaatwasser, combi-magnetron en een inductiekookplaat met afzuigkap.

De ouderslaapkamer is ruim en voorzien van ruime schuifkasten welke gedeeltelijk is gebruikt als technische ruimte voor de Elektra, Boiler en wasmachine. De andere zijde is bestemd voor uw kleding.

De badkamer is voorzien van een vlakke Hüppe douchebak van 120 x 90 cm  met daarop een Hüppe douchewand met schuifdeuren en hardglas. Het luxe hangtoilet en badmeubel zijn van het hoogwaardige merk ideal standaard.

Binnen is de bungalow zeer ruim door zijn breedte, hoge plafond, voorraam tot aan de vloer en luxe kantel-schuifpui naar de tuin.

De elektrische boiler zorgt voor warm water in de keuken en badkamer

De tuin wordt zeer luxe aangelegd met een luxe bestrating en een douglashouten vlonder. Uw auto parkeert u op u geïntrigeerde privé parkeerplaats.

De aanlegsteiger voor de deur is uitermate geschikt om uw boot af te meren en te vissen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Materiaal  :  Keralit
Lengte  :  v.a 9.00 mtr
Breedte  :  v.a. 3.70 mtr
Bouwjaar  :  2023
Slaapkamers  :  2 of 3
     
Oppervlakte perceel  :  200 m2
Parkkosten 2023  :  5700,00

Prijs: op aanvraag

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2023 - Design & CMS Scriptus Reclame