Logo Pijl Recreatie
						 PR Chaletbouw

Damlaan zuid 58 in prijs verlaagd !

Aangezien de eigenaars op leeftijd zijn gekomen bieden zij met pijn in hun hart deze Duntep bungalow ter verkoop aan.

Deze Bungalow staat op een mooie locatie van ons park aan een brede kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse plassen en is direct  beschikbaar.

Deze bungalow onderscheidt zich van een normale bungalow, aangezien deze geheel op de grond geplaatst is, en de uitstaling van een recreatiewoning heeft. Tevens is de bungalow voorzien van een verhoogde huiskamer met hoge ramen en openslaande deuren. welke u een ruimtelijk gevoel geeft.

Deze Bungalow is vervaardigd van het onderhoudsvrije keralit, en is voorzien van 3 slaapkamers, waaronder een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en hangkasten. en een logeerkamer en derde slaapkamer welke op dit moment gebruikt wordt als hobby ruimte.

Als u in de gang binnen komt vindt u links van het toilet. Vervolgens vindt u in deze gang de slaapkamers en de badkamer met douche- toilet en een bad meubel met spiegel. Tevens kunt u vanuit de badkamer d.m.v. een schuifdeur direct naar de ouderslaapkamer.

In de huiskamer is de keuken in een hoekopstelling geplaatst, en voorzien van geïntrigeerde spoelbak, bovenkasten met verlichting, apothekerskast, gaskooktoestel, koelkast met vriesvak en een vaatwasser.

De gehele Bungalow is gestoffeerd en gemeubileerd, voorzien van ledverlichting, een cai aansluiting in de huiskamer en horren voor de ramen van de slaapkamers.

De airconditioning zorgt voor koeling, en verwarming van de Bungalow.

De tuin is aan de waterzijde voorzien van een aanlegsteiger voor uw boot en een houten vlonder welke met een loungebank is ingericht. De verdere tuin is voorzien van een antraciet bestrating, beplanting en is heel onderhouds vriendelijk.

Uw auto parkeert u op u geïntrigeerde privé parkeerplaats.

Deze recreatiewoning wordt geheel gemeubileerd en gestoffeerd geleverd.

Verhuur en permanente bewonging zijn niet toegestaan !

 

Materiaal  :  Keraliet
Lengte  :  9.00 mtr
Breedte  :  6.50 mtr
Bouwjaar  :  2017
Slaapkamers  :  3
     
Oppervlakte perceel  :  225 m2
Parkkosten 2024  :   € 6750,00 

 

Prijs: € 179.000,00

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2024 - Design & CMS Scriptus Reclame