Logo Pijl Recreatie
						 PR Chaletbouw

Hoofdlaan 62

Deze NCC Chalet staat op een van onze mooiste locatie's op het park aan een breede kreek met uitvaart naar de Loosdrechtse Plassen.

Het chalet is per direct  beschikbaar.

Het chalet is voorzien van een open keuken, 3 slaapkamers , huiskamer en een ruime badkamer.

De keuken is in een witte hooglans uitvoering met gasfornuis, rvs afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi-magnetron en zelfs een vaatwasser.

De oudersslaapkamer is voorzien van  een bed van 1.60 mtr. breed en een hang-legkast welke wordt afgesloten met luxe schuifdeuren. Tevens is er een CAI aansluiting aanwezig.

De Logeerkamers zijn voorzien van een een persoons bed met bovenkasten en een CAI aansluiting.

De huiskamer is zeer ruim door zijn vide plafond, de hoge ramen aan de voorzijde en de schuifpui aan de tuinzijde. De glazen hoek geeft een geweldig uitzicht op de brede kreek waaraan u zich bevindt. De geplaatste Airco zorgt zowel voor verkoeling als verwarming en de CAI aansluiting behoort tot een standaard.

De badkamer is zeer luxe uitgevoerd, en is voorzien van een hangtoilet, een zeer ruime douche met douchewand, een luxe badmeubel.

De tuin is geheel onderhoudsvrij en voorzien van een luxe antraciet grijze bestrating. Als erfscheiding is gekozen voor een wand van schuttingen afgewisseld met groen en aan de straatzijde wordt u tuin met een afsluitbare poort afgesloten.

Aan de voorzijde van uw terras is een vlonder van douglas vervaardigd en is uitemate geschikt om een lounge bank te plaatsen. De aanlegsteiger voor de bungalow is uitemate geschikt om uw boot af te meren of te vissen. Aangezien de kreek breed  en diep is kunt u hier goed voor uw eigen perceel zwemmen.

De in de tuin geplaatste blokhut dient als bergruimte of extra slaapgelegenheid.

 Uw auto parkeert u op de voor uw eigen gereserveerde parkeerplaats voor de deur.

 

Permanente bewoning en verhuur zijn niet toegestaan !

Wilt u meer informatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Materiaal  :  Keralit
Lengte  :  11.00 mtr
Breedte  :  4.00 mtr
Bouwjaar  :  2016
     
Oppervlakte perceel   150 m2
Parkkosten 2024  :  € 5350,00
     

Prijs: 112.500,00

Ontspanning, water & natuur

© Pijl Recreatie 2024 - Design & CMS Scriptus Reclame